Siirry pääsisältöön

Isoja lautoja ja pieniä pelaajia -S1E2

Tervehdys täältä omasta etäpelaamis bunkkerista! Viimeisistä kuulumisista Tasoa Ylempi -bloggailun osalta onkin kerennyt hetki vierähtämään... Kevät tulikin tänä vuonna melkoisella rytinällä hyvässä ja pahassa! Hetkellisesti kaaoksen hälvettyä kerkesin pikkuisen nauhoittelemaan viimeisimpiä kuulumisia podicasti muotoon!

Tässäpä siis linkit SoundCloudiin ja YouTuben puolelle!

Carcassonne Junioria on tullut hakattua milloin missäkin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Eurot lämmittää, rässit kaiken herättää

On taas sellainen aika vuodesta kun tuntuu siltä että oma inspiraatio olisi väkevimmillään. Mieleni sopukoissa kytee monia "aloituskelpoisia" aivoituksia ja ideoita tursuaa tukahtumiseen saakka... mutta pahus sentään, eihän minua voisi vähempää kiinnostaa toteuttaa niitä. Hiljaisuuden turvin onkin helppo leikitellä ajatuksella toteuttavansa jotain suurenmoista ja loistokasta, mutta kunpa se olisi niin vaivatonta saada kannettua päivänvaloon. Samaan tapaan mielihalut pelien osalta vaeltelee vahvasti. Hetkittäin olisi hirveä hinku päästä pelamaan juurikin sitä sen hetken hottista (köh, Tapestry), toisaalta kun näen pelin boksin innostukseni lopahtaa totaalisesti. Olipa se peli mikä tahansa mitä päätyykin kulloinkin pelaamaan (sattumalta, itsensä pakottamalla, painostuksesta, whateva~), on ajatukseni taas täysin tyytyväisesti pelin sisällä. Sisäinen eskapistini on hyvin helposti tyydytettävissä... Kuullostanpa häiriintyneen hankalalta pelikaverilta. No oli miten oli — tässä pa…

Root - Juurta jaksain

Syksyllä 2017 lautapelaaminen harrastuksena oli minulla väkevimmillään. Elelin jonkinlaisessa hurmoksessa pelaamisen ympärillä kuunnellen tai etsien jatkuvasti uusia podcasteja kuunneltavaksi, näyteikkunashoppailin nettikauppojen pelitarjontaa, kävin erilaisissa skenen tapahtumissa ja paikallisissa kerhoissa. Samana vuonna olin löytänyt Kickstarter -joukkorahoitus palvelun ja olin jo paria projektia tukenutkin sen kautta. Tuonna samaisena syksynä olin kuullut paljon puhetta ja hehkutusta minulle vielä silloin tuntemattoman lafkan, Leder Gamessin luomuksesta, Rootista. Tarkemmin Root: A Game of Woodland Might and Right on petollisen söpö sotapeli. Kovana alueenhallinnan ja suoran konfliktin ystävänä kiinnostuin heti. Sitten sain vielä tietää, että pelissä twistinä on kaikkien pelattavien heimojen epäsymmetrisyys pelattavuuden, erikoisuuksien ja kykyjen osalta. Vanhana League of Legendsin timanttipelaajana ajatus heimospesifeistä pelityyleistä laittoi suupieleni vaahtoamaan!
HYVÄÄN JUUR…

Kesäisiä pelailuja ja muita luikautuksia

Hetki on taas vierähtänyt (+3kk) viimeisimmistä Tasoa Ylempi kuulumisista. Tuona aikana on tullut äherrettyä töissä (niin?), lomailtua (joo?) ja maakuntamatkailtua lounas/etelä/kaakko/koillinen asteikoilla (okei, ketä kiinnostaa?). Mutta eihän tämä taida ketään kiinnostaa (jep!), saatika yleensäkkään tuollaista varten tätä lueskelee, eihän?
Lautapelit (vihdoin...) ovat tietysti kulkeneet matkassa mukana myös tänä aikana monessa muodossa ja kokoluokassa. "Mitäs pelejä Vellulla on tällä kertaa mukana" - anoppi aina kysyy hieman uteliaana, mutta samalla vienosti hermostuneena. Onneksi tätä nykyä pystyn vierittämään osan pelikassiin päätyneestä saaliista lapseni niskoille. Päällimmäisenä mielessä on nyt ajat kun olin hetkellisesti pahasti koukussa "vanhan liiton" keräilykorttipeliin. Tuli myös kokeiltua vähän raskaampaa talous/yhtiö pyörittelyä. Myös muoviukkoja on tullut liikuteltua ja maalailtua. Niin ja konsolipeli puolella on tullut lymyiltyä jälleen! USKOMATTOMAN LE…